Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa textura dla podłoża m1

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może napisz skąd je masz a najlepiej od razu podaj link do epvp. Kopiuj wklej jakież to ambitne. Tekstury ogólnie niczego sobie.

Opublikowano

Może napisz skąd je masz a najlepiej od razu podaj link do epvp. Kopiuj wklej jakież to ambitne. Tekstury ogólnie niczego sobie.

Takie coś to dla nich pestka, więc pewnie ich xD

Bardzo fajna, ja wykorzystam do czegoś innego.

Pozdrawiam, lajka czymaj. ;-)

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

a może nie wiem skąd to mam? niedawno skądś ściągałem i wrzucam i sami tego będziemy używać ;) Masz jakiś ból dupy? to też zapier*alaj na inne fora i wrzucaj tutaj rzeczy, tylko takie którym się przydadzą innym. Chce coś reupnąć z dysku na mpc to źle?

logo.png

Opublikowano

Tekstura całkiem okey :)

Trochę podobna z areny pvp ;P

Bez obrazy, ale co za problem wpisać w google "stone texture", "grunde texture", "grass texture" itp i sobie pobrać, a następnie zapisać, jako dds? Ja bym tym sposobem, przerabiając to na pattern zrobiła z 50 w ciągu godziny.

Topic@ Bardzo ładna, taka "świeża" się wydaje. Od razu miasto wydaje się jaśniejsze :)

Specjalista
Opublikowano

Ładne przypadły mi do gustu.

Widziałem je na epvp. :D

Zawszę to m1 będzie wyglądało trochę ładniej ;]

Lecz przydadzą się tez jako teksturki do robienia map ;p

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

a może nie wiem skąd to mam? niedawno skądś ściągałem i wrzucam i sami tego będziemy używać ;) Masz jakiś ból dupy? to też zapier*alaj na inne fora i wrzucaj tutaj rzeczy, tylko takie którym się przydadzą innym. Chce coś reupnąć z dysku na mpc to źle?

To dziwne że nie wiesz skąd masz jak i screen i link do pobrania są z tego tematu...

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/3219693-release-textures-kiara.html

śmieszek.

I ps. w tej paczce jest kilkadziesiąt tekstur nie jedna -.-

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

To dziwne że nie wiesz skąd masz jak i screen i link do pobrania są z tego tematu...

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/3219693-release-textures-kiara.html

śmieszek.

I ps. w tej paczce jest kilkadziesiąt tekstur nie jedna -.-

Napisałem że ściągałem kilka dni temu? i to nie z epvpers, lecz widzę że tam też się to pojawiło :)

logo.png

Opublikowano

Napisałem że ściągałem kilka dni temu? i to nie z epvpers, lecz widzę że tam też się to pojawiło :)

scrina też se ściągnąłeś?

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Tekstura zbyt ostra, będzie męczyła oczy. Jedyne co się rzuca w oczy to krawędzie, a tak raczej nie powinno być.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak to wgrać... wgrywam to terrain i textureset jak zapakuje i odpale metka to jak wejde do gry wszędzie mam białe tło WTF ? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...